PRZYKŁADOWE MENU UROCZYSTOŚCI KOMUNIJNEJ

 

---------------------------------------------------------------------- 

 

ROSÓŁ Z KURY Z DODATKIEM MAKARONU I ŚWIEŻEJ PIETRUSZKI

 

POTRAWKA Z KURCZAKIEM, BIAŁYM SOSEM I RYŻEM

 

ZRAZY WIEPRZOWE PIECZONE W SOSIE WŁASNYM PODANE NA AROMATYCZNEJ KASZY GRYCZANEJ Z WARZYWAMI

 

ŁÓDECZKI DROBIOWE FASZEROWANE GRZYBKAMI,POMIDOREM I SEREM, ZAPIEKANE W PIECU

 

DE VOLAILLE  Z  MASEŁKIEM KOPERKOWYM

 

KOTLECIKI  SCHABOWE

 

 -------

ZIEMNIAKI MŁODE  Z KOPERKIEM

ZIEMNIAKI PIECZONE W MUNDURKACH Z DIPEM  CZOSNKOWYM

 

SURÓWKA ZE ŚW. KALAFIORA

SAŁATA WIOSENNA Z SOSEM VINEGRETTE

SURÓWKA  Z  MARCHWI I JABŁEK

SAŁATKA  Z  CZERWONEJ  KAPUSTY

 -------

KAWA,HERBATA+DODATKI (bez ograniczenia)

SOKI NAT.WODA GAZ I NIEGAZ,NAPOJE w/umowy

CIASTA (własne)

TORT OKOLICZNOŚCIOWY ( własny)

 

 -------

TERINA RYBNA  W SOSIE JOGURTOWO-KOPERKOWYM

PIECZONA KARKÓWKA Z SAŁATKĄ POROWO-JABŁKOWĄ

KURCZAK FASZEROWANY KROJONY Z SOSEM ŻURAWINOWO-CHRZANOWYM

POĘDWICZKI WIEPRZOWE ZE ŚLIWKĄ W GALARECIE

SAŁATA Z KURCZAKIEM GRILLOWANYM I SOSEM CZOSNKOWYM

POMIDORY Z MOZZARELLĄ I SOSEM VINEGRETTE

PIECZYWO MIESZANE,MASŁO

OWOCE-WINOGRONA

 --------

FORSZMAK DRAGOMIRSKI NA OSTRO

 

 

Cena  już od  90.00/os